Speltips | Liverpool mot Manchester United | Europa League 10/3
Speltips

Liverpool mot Manchester United

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Liverpool - Manchester United
Tips:
Man Utd DNB
Odds:
2.62
Spelstopp:
10 March 21:05
Spela här!
Världens största oddsbörs!
Sänds kl 21:05 på Kanal 9

Det är dags för giganternas kamp (skojar). Det är dags för Liverpool att möta Manchester United i det första mötet i åttondelsfinalerna i Europa League.

Alla spelbolag är överens om att det är jämnt skägg här. 1.91 på endera laget att kvalificera sig är vad de flesta lagt oddset på. Sett över två matcher tror jag att det är svag fördel för Manchester United. Inför den här matchen tror jag att Liverpool är lite väl stora favoriter. Ikväll får du 2.62 gånger pengarna på Manchester United draw no bet hos Betfair. Det hugger vi på.

Press, derby, nerver

Det är mycket press på båda lagen. Men det är definitivt mycket mer press på Manchester United än vad det är på Liverpool. För det första är Liverpool ganska vana att bli besvikna numera. Och för det andra har man tålamod med Klopp och förståelse för att han har transformerings-arbete igång som alltid tar tid. Och visst har det fungerat bättre än under Rodgers tid. Så även fast Liverpools supportrar vill ha mer får man allt vara nöjda med de små framsteg man har gjort och hålla upp tålamodet.

Manchester Uniteds fans å sin sida har inte lika mycket tålamod kvar. Det har varit ljusglimtar här och där, men sett över säsongen har det var en stor besvikelse. Ute ur Champions League från gruppspelet och mycket brant uppförsbacke för att klara topp fyra i Premier League. Louis van Gaal behöver vinna Europa League för att det inte ska bli en helt värdelös säsong.

Svag fördel United

Jag tror att det är fördel Manchester United. På bortaplan är man inte favoriter, men jag undrar om man inte kan ställa till det mot Liverpool som blandar och ger ganska friskt. Liverpool är okej offensivt, men bedrövliga defensivt. Ungefär tvärtom vad Manchester United är även fast man fått till lite fler mål nu på slutet. Tråkigt nog har man en del skador fortfarande och får kanske förlita sig på att unge Rashford fixar en balja. Men även fast jag inte har ett särskilt gott öga till spelet som dagens Manchester United visar upp så håller jag dem ett snäpp framför Liverpool som har ännu mer att jobba på att förbättra. 2.62 på att Manchester United med draw no bet provar jag hos Betfair där du som ny spelare kan prova spelet med 350 kronor riskfritt.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.