Dagens Speltips | Linköpings FC mot FC Rosengård | Damallsvenskan
Speltips

Linköpings FC mot FC Rosengård

Fotboll
Spelmarknad:
Linköping - Rosengård
Tips:
2
Odds:
2.05
Spelstopp:
22 July 19.30
Spela här!

Vi har en riktigt bra tipsform för dagen och hoppas kunna fylla på plånboken ännu mer ikväll när det är dags för toppmatch i Damallsvenskan. Betsafe bjuder på ett toppodds när damallsvenskans bästa lag FC Rosengård tar bussen upp till Östergötland för att ta sig an Linköpings FC. FC Rosengård har ångat fram i ligan och efter åtta matcher har de samlat ihop 22 poäng. Imponerande minst sagt. Betsafe betalar 2.06 gånger pengarna på FC Rosengård och även om det här är en bortamatch mot ett av ligans bästa lag tror jag att deras vinstchanser överstiger 50 % med ganska klar marginal.

Matchen börjar 19:30 och ni ser den på TV4 Sport!

För att rygga vårt spel besöker du betsafe.com. Om du öppnar ett nytt konto får du dessutom 1000 kronor i välkomstbonus!

Therese Sjögran la skorna på hyllan för en dryg vecka sedan. Nu coachar hon FC Rosengård i kvällens match mot Linköping
Screen Shot 2015-07-22 at 12.49.58

FC Rosengård är ett av världens bästa lag. Med spelare som Marta och Ramona Bachmann kan de utmana vilket lag som helst i världen och Linköping måste vara beredda på att det kommer bli hett om öronen i kvällens match. Just nämnda Bachman gör en bra säsong och snittar ett mål per match.  Det har visserligen varit lite turbulent i Rosengårds omklädningsrum efter att tränare Markus Tilly tvingats lämna klubben av personliga skäl för ett tag sedan. I kväll leds laget av förra storstjärnan Therese Sjögran som blev utsedd till sportchef i klubben efter at ha avslutat sin spelarkarriär. Sjögran lämnade en kommentar inför matchen till FC Rosengårds hemsida:

– Vi vet vad vi är bra på och det kommer vi att spela efter. Men vi måste vara beredda på Linköpings kontringar för tidigare matcher där uppe har de kontrat sönder oss.

Det vekar onekligen som att Sjögran vet vad som väntar. Linköping släpper in väldigt få mål och med giftiga forwards som Stina Blackstenius och Pernille Harder har de sällan några problem med att förvalta de målchanser som uppstår via kontringar. Känslan är dock att FC Rosengård är ett bättre lag att deras bollinehav och offensiva press kommer att ge resultat här. Det är en viktig match och oddset lockar. 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.