Dagens speltips |Linköping mot HV71 | Kvartsfinal 3 SHL
Speltips

Linköping mot HV71 Kvartsfinal 3

Hockey
Spelmarknad:
Linköping - HV71
Tips:
X
Odds:
4.00
Spelstopp:
17 March 18.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Gårdagens speltips gick inget vidare efter att Axel Brage gått sönder under dagen och Donald Brashear avgjort matchen. Det blir så ibland och att få se Big Don göra mål va fan lite speciellt. Nya tag idag när det är dags för den tredje kvartsfinalen mellan Linköping och HV71. Om de två första matcherna är någon indikation på vilken matchbild vi kommer att få se så har vvi en riktigt toppmatch att se fram emot. Det är fullt möjligt att de två första kvartsfinalerna har varit de roligaste hockeymatcherna vi bjudits på i Sverige den här säsongen. Det har varit högt tempo, tufft spel och framförallt väldigt jämnt.

Comeon.com betalar 4 gånger pengarna på att det blir kryss här och det känns helt klart spelvärt med tanke på vad som står på spel. Om du inte har något konto hos Comeon så kan du öppna idag och välja på två olika bonusar. Antingen kan du sätta in 100 spänn och få 500 att spela för eller så dubblar de din första insättning upp till 3000 spänn.

De två första kvartsfinalerna har slutat 3 – 2 till hemmalaget och inget av lagen har vikt ner sig i någon av matcherna. Det här är två väldigt jämnbra lag och det ser onekligen ut som att de kommer att köra slut på sig själva i den här matchserien. Jag har inte en aning om vem som kommer att gå vidare men jag är ganska övertygad om att 4.00 gånger pengarna på oavgjort är ett bra odds i en matchserie som är såhär tät.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.