Speltips | Leksand mot HV71 | SHL 2014/15
Speltips

Leksands IF mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - HV71
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
22 November 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

HV71 drar till Dalarna för att möte Leksand och vända en negativ trend. HV71 har gått sju matcher utan att ta tre poäng. Trots detta ligger jönköpingslaget tre i tabellen och tongångarna är fortfarande relativt positiva. Det här är en utmärkt match att vända trenden i. HV71 är ett mycket bättre lag än vad Leksand är och jag tror vi får se klasskillnaden imorgon.

Unibet ger oss 2.35 gånger pengarna och det är klart spelvärt i mina ögon. HV71 bör ta tre poäng här en väldigt stor del av gångerna.

HV71 gjorde en ganska bra match borta mot Frölunda senast. De hade lite oflyt i ett par situationer. Frölunda klarade sig från ett solklart matchstraff och ett par utvisningar i känsliga lägen av matchen. Ett par av Frölundas mål var dessutom av slumpkaraktär. Men det är så spelet är och HV71 har haft flera puckstudsar  med sig den här säsongen. Det som så g bra ut var framför allt pressen som HV71 kunde sätta på Frölundas backar. De höll ett högt temp och skapade ett par farligheter genom att sätta press på backarna. Nu var Frölunda ett tillräckligt skickligt lag för att reda ut den hårda pressen. Det tror jag inte att Leksand är.

Leksand har visserligen ett uppåtgående trend, men det betyder inte att de är ett bra lag. Linus Hultström var visserligen en bra förstärkning, men i mina ögon är Leksand fortfarande ett av ligans sämsta lag. HV71 kommer ha ett alldeles för högt tempo för Leksand och vinna det här med 5 – 1.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.