Dagens speltips | Leksand mot Västerås | Hockeyallsvenskan
Speltips

Leksand mot Västerås

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Leksand - Västerås
Tips:
1
Odds:
1.86
Spelstopp:
26 February 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Känslan är att jag missar något uppenbart här men när 24hbet.com betalar 1.86 på Leksand hemma mot Västerås tänker jag testa med en liten slant!

Spela på hockeyallsvenskan med 1500 kr i bonus hos 24hbet.com här!

Leksand kommer till matchen med nio poäng på de tre senaste matcherna och laget har börjat infria de förväntningar som fanns inför säsongen. Jag tor inte att det blir spel i högstaligan för Leksand nästa säsong men det är bara att lyfta på hatten för den vändning de har stått för den här säsongen. Efter 20 omgångar trodde jag att de skulle få spela derbyn mot Borlänge i Division 1 nästa säsong. Nu kan de tävla med de flesta lag i ligan och hemma mot Västerås ska det vara tre poäng.

Västerås vann visserligen med 7 – 1 senast mot Oskarshamn men hockeyfansen i gurkstan har inte speciellt mycket att vara glada för. De kan fortfarande nå topp åtta men de har två väldigt tuffa matcher och jag tror inte att de tar några poäng.

Leksand vinner kvällens match med 4 – 2 och vi får en bra återbetalning av 24hbet.com.

Viktor AmnérMatchen sänds på Cmore Sport med start klockan 19:00. Om ni rattar in matchen istället för att sänka starköl på valfri After Work rekommenderar jag att ni har ett extra öga på Viktor Amnér i Leksand. Backeleganten spelar med nummer 23 på ryggen och har gjort 42 poäng på 45 matcher vilket är klart bäst i dalalaget.

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.