Dagens speltips | Leksand mot Timrå | Hockeyallsvenskan
Speltips

Leksand mot Timrå

Hockey
Spelmarknad:
Leksand - Timrå
Tips:
2
Odds:
4.00
Spelstopp:
30 November 19.00
Spela här!

Det är ihåligt sportsschema idag, men vi har åtminstone en match från Hockeyallsvenskan. Leksand tar emot Timrå och jag tror bortalaget har relativt goda möjligheter här. Bortavinsten betalar 4.00 gånger pengarna hos Mobilbet och jag skulle säga att deras vinstchans överstiger 30 %.

Få hundra spänn att lira på Hockeyallsvenskan för hos Mobilbet här!

Leksand fortsätter att förvåna alla tänkande människor. Första halvan av säsongen gick oerhört tungt för dalaklubben och ledningen valde att göra sig av med Sjur Robert Nilsen. Det är inget konstigt med det. Att sparka huvudtränare efter en bedrövlig säsongsinledning är en naturlig reaktion. Men när de ska plocka in en ny tränare väljer de Per-Erik “Perra” Johnsson. En av de sämsta jävla tränarna som svensk hockey har sett. De tre senaste vändorna i högstaligan har alla slutat med kval eller sparken för Perra. Trots detta väljer Leksand att plocka in brandchefen från Karlstad.

Ikväll möter de Timrå och även om Leksand har relativt goda möjligheter tror jag att oddsen ligger snett här. Alla lag i Hockey allsvenskan har åtminstone 30 % vinstchans mot den här upplagan av Leksands IF. Timrå är inget undantag och jag tror de tar alla tre poäng tillräckligt ofta för att vi ska spela på bortavinst här. X2 betalar 2.10 och även det känns som ett bra spel, men jag gillar raka tvåan lite bättre.

Jonathan Dahlén, född 97, och son till legendaren Uffe Dahlén gör succé i Hockeyallsvenskan.

Åter till Perra. Fredrik Bremberg sammanfattade anställningen på ett utmärkt sätt via twitter.

Screen Shot 2015-11-30 at 10.01.44

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.