Dagens speltips | Leksand mot Malmö | Kval till SHL
Speltips

Leksand mot Malmö

Hockey
Spelmarknad:
Leksand mot Malmö
Tips:
2 ML
Odds:
2.15
Spelstopp:
2 April 19.00
Spela här!

I kväll avslutas “MECA Hockey Race”. Leksand tar emot Malmö hemma i Tegera Arena och vinnaren får en plats i SHL nästa säsong. Det här är en ganska svårbedömd match och jag skulle antagligen ge Leksand strax över 50 % chans till avancemang. Leksand har hemmafördel och det kan mycket väl bli avgörande men jag är inte helt övertygad om vinnarskallen hos masarna.

Vi får 2.15 gånger pengarna på att Malmö avancerar till SHL så om de vinner 47 % av matcherna så går vi plus. Det är på gränsen men det känns som ett klart bättre spel än de 1.64 vi får på Leksand. Rygga spelet här.

Leksand hade avgörandet i egna händer i måndags men de klappade igenom totalt och Malmö kunde vinna bekvämt med 6 – 3. Leksand har en tung säsong bakom sig och avslutade ligaspelet med åtta förluster om jag räknat rätt. Det är mycket möjligt att Leksand krampar ihop idag och viker ner sig. Även om Malmö haft som mål att avancera hela säsongen så känns det som att de kan hantera pressen på ett bättre sätt än Leksand. Om Leksand skulle åka ur den här säsongen är det ett av de största fiaskon som vi någonsin sett i Svensk hockey. Det vore värre än OS i Salt Lake City 2002. Och om det är något lag som skulle kunna stå för ett sådant fiasko är det onekligen Leksand.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.