Speltips | Kansas City Chiefs mot New England Patriots | NFL
Speltips

Kansas mot New England Patriots

Football
Spelmarknad:
Kansas - New England
Tips:
New England - 4.5
Odds:
2.24
Spelstopp:
30 September 02.30
Spela här!

Tjenare. Äntligen tillbaka på spelmarknaden efter att ha haft ett uppehåll under helgen. Jag börjar veckan med att kolla lite på nattens NFL-match. Världens näst coolaste man, Tom Brady, är i Kansas med sitt New England Patriots för att ta sig an Chiefs. Personligen så tror jag att New England Patriots kommer att dominera den här matchen. Kansas City Chiefs  saknar en av ligans bästa running backs (Jamaal Charles) och deras secondary (passförsvar) är mediokra för att uttrycka det snällt. Det här kommer öppna för Brady som får stå och måtta passningar som att det vore 2012.

Kansas City Chiefs gjorde en bra säsong förra året, men det mesta talar för att de kommer att ta ett steg tillbaka i år. De vann visserligen förra veckan men om du såg matchen såg du också hur bedrövliga Dolphins var. New England är ett bra lag och jag tror att det här är en utmärkt uppgift för dem. Brady kommer att få dominera och när han är på topp så är Patriots ett svårslaget lag.

Betsafe har ett antal olika handikapplinor att välja på och för mig är New England -4.5 klart bäst. Vi får 2.24 gånger pengarna och Patriots bör kunna vinna det här med åtminstone en touchdown.

VI får dessutom 4.50 på att Rob Gronkowski gör åtminstone två touchdowns. Om min analys av matchen så kommer Patriots marschera ner för planen en hel del. Det här bör betyda att de får en hel del lägen i närheten av end zone och då kommer Brady hitta Gronk.

Just det. Tom Brady är världens näst coolast man. Ni vet vem som är etta, eller hur?
Screen Shot 2014-09-29 at 10.09.55

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.