Dagens speltips | Junior VM 2017 | Hockey
Speltips

Junior VM 2017

Ishockey, JVM
Spelmarknad:
Vinnare
Tips:
Sverige
Odds:
6.25
Spelstopp:
26 December 19:00
Spela här!

Julhelgens höjdpunkt är naturligtvis det U20-VM som spelas borta i Kanada. I det här inlägget går vi igenom turneringen och bjuder på en vinnare som ni borde uppskatta.

Spela på junior-vm hos Betsafe med 1000 kronor i bonus här!

Årets turnering spelas i Montreal och Toronto. Hemmanationen är som vanligt storfavoriter, men jag är inte det minsta övertygad om att de vinner det här. Det här är en turnering där storstjärnor ofta tar en väldigt stor roll. Även om spelare som Matt Barzal och Dylan Strome är oerhört bra tycker jag att vi hittar de största stjärnor i andra trupper. Ryssland har flera superbra spelare, USA fortsätter leverera toppnamn till turnering och Sverige kan stoltsera med spelare som Alex Nylander, Joel Eriksson-Ek och förhoppningsvis Oliver Kylington.

Jag tycker att Sveriges trupp ser oerhört bra ut inför den här säsongen. De har en bra målvakt i Felix Sandström, backsidan ser väldigt modern och bra ut samtidigt som det kryllar av bra poängspelare bland “våra” forwards.

Betsafe betalar hela 6.25 gånger pengarna på att juniorkronorna tar guld här och jag tycker det är riktigt bra. I mina ögon skulle vi nog kunna spela Sverige ner till typ 4 gånger och ändå ha ett positivt väntevärde.

Sverige vinner, Lias Andersson blir MVP, och undertecknad är dyngrak i Kungsträdgården när guldet ska firas.

Sverige inleder turneringen på måndag den 26e december. De möter Danmark och det är nedsläpp 19.00 svensk tid.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.