Dagens speltips | Inter mot Juventus | Serie A
Speltips

Inter mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Inter - Juventus
Tips:
2
Odds:
3.20
Spelstopp:
16 May 18.00
Spela här!

Det här kan mycket väl vara en fälla som jag kommer att kliva rakt in i nu. Inter tar emot Juventus hemma i Milano och vi får 3.25 på Juventus. Den gamla damen har säkrat ligatiteln och Inte har europaplatser att slåss för, men är in 3.25 jättehögt när det kommer till Juventus och Italien?

Jag testar lite motvilligt och slänger in en slant på Juventus till 3.25 gånger pengarna hos Mobilbet. Om du inte har något konto kan du öppna ett nytt och få hundra spänn att spela för. Om du gör en insättning är du dessutom med i utlottningen av en Mini Cooper S.

Kolla in mobilbet.com här.

Juventus har en fantastisk säsong. De har skramlat ihop 80 poäng i ligaspelet, 16 före Roma på andraplatsen, och de har säkrat en plats i finalen av Champions League. Den gamla damen är taktiskt fulländad och med spelare som Tevez, Vidal, Buffon och Pogba är det kanske inte så konstigt att de har joggat hem ligan. Nu kan det ju bli så att de slänger in juniorlaget borta mot Inter, men känslan är att de vill hålla uppe det tempo de har i kroppen inför finalen i Berlin den sjätte juni. Juventus vinner om de känner för det och 3.25 är kul

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.