Dagens speltips | Golden State Warriors mot Houston Rockets | NBA
Speltips

Golden State Warriors mot Houston Rockets

Basket
Spelmarknad:
Warriors - Rockets
Tips:
2
Odds:
3.65
Spelstopp:
22 January 04.30
Spela här!

Vi har en riktigt bra basketmatch att se fram emot i natt. Houston Rockets med James Harden och Dwight Howard åker till Oakland för att ta sig an Golden State Warriors med Steph Curry och Klay Thompson. Golden State är stora favoriter här men med tanke på hur bra James Harden har varit den här säsongen så vill jag nog testa ett spel på Rockets här. Betsafe betalar 3.65 på Rockets och jag vill gärna ha det till spelvärde.

Det fina med att lägga spelet på Betsafe är att du kan få ett riskfritt spel om du inte har något konto sen tidigare. Det betyder alltså att du kan dra en liten rövare och ändå få tillbaka insatsen om du skulle missa.

James Harden har varit ligans bästa spelare den här säsongen. Det finns ingen spelare som är lika bra på att skapa skottlägen bakom trepoängslinjen och det finns ingen spelare som är lika bra på att skapa poäng nära korgen. Det här är de två viktigaste områdena i modern basket och ingen knäpper James Harden på näsan här. Om James Harden är den bästa spelaren just nu så finns det argument för att Golden State är det bästa laget. De har ett bra flyt just nu och det ser onekligen ut som att de har kul när de spelar.

Ikväll så tror jag dock att det blir ett fall av att bästa spelaren vinner och i mina ögon så finns det inga tvivel om vilket odds som är mest spelvärt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.