Speltips | Frölunda mot Luleå | SHL KVartsfinaler
Speltips

Frölunda mot Luleå

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Luleå
Tips:
1
Odds:
1.86
Spelstopp:
24 March 18.30
Spela här!

Det är dags för den sjunde kvartsfinalen mellan Frlunda och Luleå och återigen kan göteborgarna var inblandade i en matchserie där ett av lagen tagit sig vidare trots ett underläge med 3 – 1 i matcher. Frölunda har både momentum och hemmapubliken i ryggen så jag tror att de klarar av det här och slår Luleå med 3 – 1 idag. De känns hetare och deras förmåga att kontrollera pucken kommer att ge resultat.

Mobilbet betalar 1.86 på att Frölunda vinner och det är klart spelvärt. Det finns en klassisk klyscha som säger att det bästa laget alltid vinner i en serie över sju matcher och för mig är det inget snack om vilket som är det bästa laget här.

Frölunda har vunnit de två senaste matcherna och kommer till kvällens match fyllda av självförtroende. Deras spelidé med ett stort puckinnehav har gett resultat och jag tror att de slår i den sista spiken i kistan idag. Luleå tappade en viktig pusselbit när Chris Abbott attackerade Andreas Johnson vilket har öppnat upp Luleå. Det här passar Frölunda utmärkt då de har fått bättre möjligheter till att ta in pucken i offensiv zon på ett bättre sätt än när Chris Abbott är på isen.

1.86 på Frölunda är bra betalt och om du vill spela riskfritt är Mobilbet ett bra alternativ. När du öppnar sitt konto får du hundra spänn att spela för.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.