Speltips | Frölunda mot Luleå | SHL Kvartsfinal 5
Speltips

Frölunda mot Luleå

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Luleå
Tips:
1
Odds:
1.95
Spelstopp:
20 March 18.30
Spela här!

Frölunda har den berömda kniven mot strupen i kvällens match mot Luleå. Norrbottningarna lyckades ta ledningen med 3 – 1 i matchserien senast tack vare storspel från Joel Lassinantti. Luleå får dock klara sig utan viktige Chris Abbott i kvällens match efter hans bedrövliga överfall på Andreas Johnson i förra matchen. Generellt så tycker jag att regelboken är ganska tveksam och att de är alldeles för hårda i många bedömningar. Men det här var så uppenbart medvetet och fult att allt mindre än fem matchers avstängning vore för snällt.

Frölunda levererar i kväll och jag spelar ettan till 1.95. Oddset är i lägsta laget, men jag tror att de har tillräckligt bra chans för att det ska vara spelvärt. Oddset kommer från Mobilbet där du kan få 100 kronor gratis att spela för när du öppnar ett konto. Kolla in mobilbet.com och hämta din bonus idag!

Frölunda gjorde en bra match senast. De försöker spela ut Luleå och jag är övertygad om att det är rätt taktik mot Luleå. Frölunda är mycket mer talangfulla än Luleå och de måste tro på sin spelidé för att de ska ha en chans här. Går de med på Luleås spelregler så är norrbottningarna alldeles för stora och tunga. Saknaden av Chris Abbott kommer att vara stor då det kommer att ge Frölunda en stor fördel i tekningscirklarna. Abbott har varit vansinnigt bra och vunnit närmare 65 % av alla tekningar i slutspelet. Det här kanske låter som en liten detalj men det bör betyda att Frölunda får börja med pucken väldigt mycket mer än vad de har gjort i de tidigare matcherna och det kommer passa dem utmärkt. Frölunda ska dirva spelet och med Abbott borta kommer de få möjligheten till just det här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.