Speltips | Fiorentina mot Juventus 5 december Serie A
Speltips

Fiorentina mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Fiorentina - Juve
Tips:
2 BLGM
Odds:
4.33
Spelstopp:
5 December 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Juventus vinner samtidigt som båda lagen gör mål i kvällens match mellan Fiorentina och Juventus. Ladbrokes ger 4.33 på “Both teams to score and Juventus to win”.

Jag vet inte om jag fick för mycket julöl igår eller vad det är frågan om, men jag är ska spela på att att båda lagen gör mål och att Juventus vinner borta mot Fiorentina ikväll. Det här går lite emot mitt fikarums-tugg om Juventus försvar. Jag brukar hylla Juventus defensiv och laget har ju bara släppt in fem kassar under säsongens Serie A. Men jag anser att jag har anledning att tro att det blir tufft på Stadio Artemio Franchi mot Fiorentina.

Juventus är väntat favoriter och jag tror också att de vinner. De har vunnit 18 av sina 20 senaste matcher i Serie A vilket är mycket starkt. I 6 av de senaste 8 ligamatcherna har man hållit nollan. Men jag känner att Fiorentina är på gång och väntar mig att de kommer att hota Juventus ordentligt i kväll. Efter en långsam start har man fått igång spelet och finna sin rytm. Cuadrado har skön spelstil och är pigg. Gomez och Fernandez vet båda två hur man gör mål. Fernandez stod för två kassar senast mot Cagliari och Gomez hängde ett. Juventus vann mot Torino hemma i förra veckan med 2-1, men man hade faktiskt en del besvär. Jag tror på en välspelad match och att det kan bli en del mål. När domaren blåser för full tid så står dock Juve som vinnare. Pirlo avgör. Igen.

 
Möjlig startelva Juventus
Buffon
Bonucci, Chiellini, Evra, Padoin
Marchisio, Pogba, Pirlo, Vidal
Llorente, Tevez

Möjlig startelva Fiorentina
Neto
Alonso, Gonzalo, Basanta, Pizarro,
Valero, Savic, Cuadrado,  Joaquin
Gomez, Fernandez

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.