Färjestad mot Växjö Lakers -
Speltips

Färjestad mot Växjö Lakers

Hockey
Spelmarknad:
FBK - Växjö
Tips:
2
Odds:
3.15
Spelstopp:
24 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

De regerande mästarna Växjö Lakers har förlorat de två inledande matcherna och vi får ett riktigt bra odds på att de tar sin första seger borta mot Färjestad i kväll.

Nordicbet betalar 3.15 på att Växjö Lakers vinner mot Färjestad och jag tror de har tillräckligt goda chanser för att vi ska testa ett litet spel.

Spela på SHL med en bonus värd 1000 kronor hos Nordicbet här!

Screen Shot 2015-09-24 at 10.11.26

Växjö har haft en väldigt tung inledning. De spelade stundtals bra hockey mot HV71 senast men kunde inte riktigt hålla ihop det hela matchen. Nu möter de Färjestad och jag tycker inte att karlstadlaget har imponerat alls i inledningen. De har visserligen full pott men borta mot Karlskrona i öppningsmatchen kunde mycket väl ha tappat poäng och mot Brynäs senast krävdes ett sent avgörande.

Växjö har bra fart och spelare som Liam Reddox, Ruchard Gynge och Ilkka Heikkinen är ett ständigt hot och jag tror det är goda möjligheter till en rejäl islossning ikväll. Växjö trycker gasen i botten och då tror jag inte att FBK hänger med här. Växjö gör en bra match och vinner med 4 – 1.

 

Ilkka Heikkinen är ett ständigt hot i powerplay och det gäller för FBK att hålla sig borta från utvisningsbåset i kvällens match.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.