Speltips | Everton mot WBA | Premier League
Speltips

Everton mot West Bromwich Albion

Fotboll
Spelmarknad:
Everton - WBA
Tips:
1
Odds:
1.82
Spelstopp:
19 January 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Måndagskvällen bjuder på en halvdassig match mellan Everton och West Bromwich Albion. Två ytterst mediokra lag men det bör vara en klar fördel för hemmalaget här. Unibet betalar 1.82 vilket känns klart spelvärt.

Du kan ta rygg på spelet hos unibet.com. Har du inget konto så kan du dessutom få en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Inför säsongen så trodde jag en hel del på Everton och det finns väl inget lag i hela Premier League som har floppat så hårt som just Everton. 22 poäng på 21 matcher och en trettondeplats är alldeles för dåligt för ett lag med Evertons ambitioner. Det stora problemet för Everton har varit försvarsspelet. Laget har släppt in 34 mål, vilket är lika många som Leicester har släppt in. Leicester ligger toksist i ligan. Trots detta så bör de ha en bra chans mot WBA.

West Bromwich Albion innehar just nu femtondeplatsen i ligan och det är en ganska rimlig placering med tanke på lagets kapacitet. Till skillnad från Everton så är det målskyttet som ställer till det för WBA. 20 mål på 21 matcer imponerar inte ens på Erik Hamrén. Jag har svårt att se något annat scenario än att WBA backar hem ochförsöker gneta till sig en poäng här. Tyvärr för WBA så tror jag att Everton är lite för starka framåt.

Everton tar tre välbehövliga poäng och vi får börsen att växa lite.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.