Speltips | Everton mot Crystal Palace Premier League
Speltips

Everton mot Crystal Palace

Fotboll
Spelmarknad:
Everton - Crystal Palace
Tips:
1
Odds:
2.07
Spelstopp:
7 December 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Efter en rolig Premier League-helg ska omgång 15 fullbordas med matchen mellan Everton och Crystal Palace. Jag tror på Everton som vid vinst klättrar fem placeringar till tabell-sexa. 

Everton har en positiv trend och har bra chanser att vinna mot ett Crystal Palace som varvar jättebra matcher med sämre matcher. Senast tog Crystal Palace sönder Newcastle fullständigt då man vann med 5-1. Precis en månad tidigare blev man besegrade med samma siffror borta mot City i ligacupen. Där emellan har man spelat en oavgjord, vunnit en och förlorat en match.

Gör Romelu Lukaku mål? 2.28 gånger pengarna hos Unibet

Crystal Palace har alltså visat upp ett lite ojämnt spel, men om man glor sig trött på resultaten så här i efterhand ser det ut som fullständigt logiska resultat: man vinner mot sämre lag och förlorar mot bättre. Torsk mot Leicester, Arsenal, Manchester City, Tottenham och West Ham. En oavgjord PL-match har man spelat och det var mot Manchester United. Den observante ser att det är poängtapp mot ettan, tvåan, trean, fyran, femman och sexan. Den enda plumpen var torsken mot Sunderland.

Mitt spel blir hemmavinst. 2.07 på raka ettan känns spelvärt. Jag tycker att Everton är ett bättre lag än vad Crystal Palace är och med hemmafördel så backar jag gärna de blåa. Oddset är hämtat från Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.