Speltips | Dubbelmöte i Skåne mellan Malmö och Rögle | SHL
Speltips

Dubbelmöte i Skåne

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Malmö Redhawks - Rögle BK
Tips:
Dubbeletta
Odds:
3.96
Spelstopp:
4 March 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Det är dags för dubbelmöte mellan Malmö Redhawks och Rögle BK. Jag tror att lagen försvarar sin hemmaplan och tar varsin trepoängare här. Dubbelettan betalar 3.96 gånger pengen hos 24hbet.com.

Det här dubbelmötet hade haft alla förutsättningar för att bli riktigt underhållande, om det inte vore för att Modo och Karlskrona är så fruktansvärt usla. Nu har inget av lagen någonting att spela för och även om spelarna tänder till lite på grund av rivaliteten mellan lagen och städerna blir det nog inga större skrällar här.

Jag tror inte att det här dubbelmötet är speciellt svårlöst. Lagen kommer att vinna varsin match och försvara hemmaplanen här.

Jag har hört lite rykten om att Redhawks saknar en hel del spelare inför fredagsmatchen och oddset på Rögle har sjunkit rejält under veckan. Det är naturligtvis lurigt att spela en dubbel här, men jag tycker oddset vi får är tillräckligt bra för att vi ska testa två hemmavinster.

Vi vill också passa på att gratulera Håkan Lindström som vann sex biljetter till matchen i Malmö via en tävling på Facebook. Gilla oss på Facebook för chansen att vara med och vinna biljetter till dina favoritlag och andra fina priser.

Klicka här för att gilla tippat.se på Facebook.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.