Dagens speltips | Dortmund mot Juventus | Champions League
Speltips

Dortmund mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Dortmund - Juventus
Tips:
X
Odds:
3.50
Spelstopp:
18 March 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Dortmund och Juventus gör upp om en plats i kvartsfinalerna av Champions League i kväll. Juventus har ett utmärkt utgångsläge och jag tror att de avancerar här. Juventus vann första mötet så för den gamla damen räcker det med att spela oavgjort för att avancera. Det här är en situation som borde passa Juventus utmärkt och jag tror de gör precis det som krävs och spelar 1 – 1 i kväll.

Bet365.com 3.50 på oavgjort och jag tycker nog att det är värt en liten slant. Om du inte har något konto hos världens största spelbolag kan du å en välkomstbonus värd 100 % av din första insättning när du öppnar ditt konto via Tippat.

Juventus vann första matchen med 2 – 1 och de ångar på bra i Serie A. De leder ligan med 14 poäng och har i praktiken redan säkrat Scudetton. De har ett erfaret lag med ett väldigt starkt mittfält. Det här kommer att passa bra idag mot ett Dortmund som kommer att gå framåt direkt från avspark.

Borussia Dortmund har en märklig säsong. Efter en bedrövlig start på ligaspelet har de fått ordning på skeppet och nu ligger de på en komfortabel tiondeplats i Bundesliga. Dortmunds form kan naturligtvis bli avgörande här men jag tror inte att de kommer att komma förbi Juventus tunga mittfält.

Det är inget snack om att Juventus är det taktiskt bästa laget här och jag tror nog att Allegri har listat ut ett sätt att få med sig ett bra resultat från Tyskland. 1 – 1 ligger väldigt nära till hands.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.