Detroit Red Wings mot Tampa Bay Lightning -
Speltips

Detroit Red Wings mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Detroit - Tampa
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
28 April 01.05
Spela här!

Detroit Red Wings har chansen att slå i den sista spiken på Tampa Bays kista i natt. Red Wings har spelat riktigt bra, men för att de ska ha ihjäl Tampa i natt kommer det krävas en extremt bra insats. Jag är tämligen säker på att det lag som avancerar från den här matchserien kommer att representera öst i finalen och jag skulle bli väldigt förvånad om det inte blir sju matcher.

Mobilbet.com betalar 2.50 på att Tampa vinner och visst har de mer än 40 % vinstchans? Om du inte har något konto hos Mobilbet kan du rygga dagens speltips med en gratis hundring! Hämta gratispengen här.

Detroit Red Wings har spelat bra, men det går inte att blunda för det faktum att de överpresterar. De har gjort mål på 11.5 % av sina skott (jämför det med Tampas 6.5%…) och i målet ser det ut som att Petr Mrazek har spikat upp en skiva plywood som extra backup. Nu är en matchserie ett väldigt litet dataurval, men det är väl inte helt otroligt att Detroit kommer tillbaka ner på jorden en gång i den här matchserien, samtidigt som Tampa får fart på målskyttet. Tampa kommer sätta upp ett högt tempo och jag tror att de kommer att tvinga fram en hel del misstag i nattens match. Om de lyckas med det här så bör det öppna upp för Tampas skarpskyttar och jag tror vi får se en hel del mål från Tampa i natt.

Tampa tvingar fram en sjunde och avgörande match genom att vinna med 4 – 2. Steven Stamkos gör två mål och en assist.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.