Dagens speltips | Chile mot Ecuador | Copa America
Speltips

Chile mot Ecuador

Fotboll
Spelmarknad:
Chile - Ecuador
Tips:
X/1
Odds:
4.30
Spelstopp:
12 June 01.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på matchen mellan Chile och Ecuador i kvällens premiärmatch i Copa America. Jag testar X/1 (X i halvtid, 1 vid full tid) som Unibet ger 4.30 gånger pengarna på.

Kul med Copa America! Chile ska spela mot Ecuador och jag tror på hemmalaget som kan gå riktigt långt i hela turneringen. Chile är ju hemmanation för turneringen och det ska aldrig underskattas. De har också ett riktigt bra lag vilket vi såg inte minst i VM. Arturo Vidal, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas, Matías Fernández, Gary Medel och Claudio Bravo är inga dasslirare precis och de lär alla spela från start i natt.

Ecuador har aldrig vunnit mot Chile på chilensk mark. På 23 matcher har Chile vunnit 19 och fyra har slutat oavgjort. Vi kan inte säga att det är ett bra facit för Ecuador. Jag har inte stenkoll på Ecuadors gäng men namnen som sticker ut mest är ju Enner Valencia från West Ham och Jefferson Montero i Swansea. Antonio Valencia som vanligtvis är kapten är inte med.

Styrkan i Ecuador ligger i defensiven. Man spelar ganska tufft och jag tror att Chile kommer att kämpa för att göra mål. Jag tror på den klassiska matchbilden för premiärmatcher i mästerskap med nerver i kläm och krampaktigt spel. Chile bör dock ta det här till slut. Jag tänker prova X/1, dvs. att det står oavgjort i halvtid och att Chile vinner vid full tid. Det spelet får du 4.30 gånger pengarna på hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.