Speltips | Chicago Bulls mot Portland Trail Blazers
Speltips

Chicago Bulls mot Portland Trail Blazers

Basket
Spelmarknad:
Bulls - Trail Blazers
Tips:
Bulls -2.5
Odds:
1.94
Spelstopp:
13 December 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

TV-schemat ser lite halvtunnt ut idag. Bortsett från någon match i Bundesliga och världscupen i skidskytte är det inte mycket att hurra för. Så jag vänder blickarna mot världens bästa basketliga där vi har en toppmatch att se fram emot. Ett av ligans mest spännande lag, Portland Trail Blazers, åker till Chicago för att ta sig an Bulls. Vi kommer att få se några av ligans absolut bästa spelare ställas mot varandra men jag tror att Derrick Rose och Joakim Noah blir för mycket för Damian Lillard och LaMarcus Aldrige. Bulls vinner och jag tror de klarar hcp-linan som är satt till -2.5. Bulls – 2.5 ger 1.94 hos Unibet och det ser ut som ett riktigt bra odds i mina ögon. Hos unibet.com får du dessutom en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Chicago har fått en tyngre start än vad många trodde, men det är ingen fara på taket i mina ögon. Den östra konferensfinalen kommer att spelas mellan Bulls och Cavaliers. Bulls är ett defensivt inriktat lag som har en MVP-kandidat i Derrick Rose och fantastisk coaching från Tom Thibodeau. Utöver det har de Joakim Noah, Pau Gasol och Nikola Mirotic som har varit en bra energiinjektion. De har ett komplett lag som kan dominera de flesta av sina motståndare. Just Gasol och Noah kommer att vara viktiga då mycket av Portlands spel går genom LaMarcus Aldrige.

Portland har framförallt två unga superstjärnor i Lillard och Aldrige, men bakom det saknas det någon spelare för att de ska kunna ta sig till final i väst. Det här är något som Chicago kommer att utnyttja idag. Lillard och Rose kommer att ta ut varandra samtidigt som Gasol och Noah stänger ner Aldrige. Det här gr att Chicagos bänk kommer att avgöra och bli itne förvånade om vi får se en jättematch från tidigare nämnda Mirotic och Doug “McBuckets” McDermott.

Chicago vinner med 102 – 98 och täcker hcp-linan.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.