Speltips | Chelsea mot Swansea | Premier League
Speltips

Chelsea mot Swansea

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Swansea
Tips:
2
Odds:
9.50
Spelstopp:
8 August 18.30
Spela här!

Chelsea är storfavoriter till ligatiteln och de inleder sin säsong mot Swansea. Chelsea bör naturligtvis vinna den här matchen, men jag gillar Swansea och Chelsea såg riktigt svaga ut mot Arsenal i Community Shield. Expekt betalar 9.50 på Swansea och de borde ha tillräckligt bra chans för att vi ska kunna testa.

Besök Expekt och spela på Swansea till 9.50 här!

Chelsea har ligans bästa startelva, och det är inte ens nära. Problemet är att Diego Costa saknas väldigt ofta på grund av avstängningar och skador. Han saknades i Community Shield och både Loic Remy Radamel Falcao såg ut som Johan Elmander i straffområdet. De har spelare som kan göra mål från mittfältet men om Costa är borta borde Ashley Williams och Federico Fernandez kunna hålla rent i eget straffområde. Framåt har Swansea flera spelare som kan utmana. Bafetembi Gomis är en giftig avslutare, Sigurdsson och ki är duktiga spelfördelare och Jonjo Shelvey kan hota med skott utifrån.

Oddset betyder att Swansea behöver ha ungefär 11 % vinstchans för att vi ska kunna se det här som ett bra spel. Är Diego Costa borta tror jag chansen borde vara uppe kring 17 – 18 % och i mina ögon är 9.25 ett toppodds.

Matchen börjar 18:30 och ni ser den på Viasat Fotboll.

Diego Costa är nyckeln till framgång för Chelsea. Är han redo tills premiären?

dcosta

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.