Bulgarien - Sverige -
Speltips

Bulgarien – Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Bulgarien - Sverige
Tips:
Bortaseger
Odds:
1.76
Spelstopp:
31 August 20.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Kom igen nu Sverige, nu gör vi fågelmat av de här bullarna! Man ska ju inte spela med hjärtat – men tänk då vad praktiskt att hjärnan vill samma sak som hjärtat den här gången. Första gången det händer.

Bulgarisk fotboll är inte i något toppslag direkt och de stora stjärnorna ute i Europa lyser med sin frånvaro. En duktig spelare är iofs Tonev som ändå spelar i Serie A med Crotone. Han är dock skadad nu. Detsamma gäller förstamålisen och lagkaptenen MIhaylov.

Bulgarien skrällde och vann mot Holland i senaste hemmamatchen, men det följde man upp med en tung 1-2-torsk borta mot Vitryssland. Holland ställde ett ungt lag på planen mot Bulgarien, och den underskattningen straffade sig (De Ligt, 17 år fick t ex spela mittback och blev utbytt i paus efter flera tavlor).

Sverige kommer inte att underskatta motståndet och några tonåringar blir det nog inte i startelvan. 🙂 Men Janne Andersson verkar ju testa lite mer än vad hans föregångare gjort, vilket såklart är kul och kanske också vinnande när man måste slåss för sin plats i laget.

Lite statistik:

• Sverige är obesegrat på de 13 senaste matcherna mot Bulgarien.
• De tre senaste mötena har slutat med 3-0-segrar för Sverige.
• Sverige har hållit nollan i sju raka matcher mot Bulgarien.

Framförallt är Sverige högmotiverat och bättre i grunden än dagens motståndare. Jag tror inte på någon 3-0-seger men väl på en välbehövlig vinst.

Bortaseger finns till 1.76 på NordicBet – skaffa konto + bonus här.

BB

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.