Speltips | Bournemouth mot Leicester City 13/12 Premier League
Speltips

Bournemouth mot Leicester

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Bournemouth – Leicester
Tips:
>2.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
13 December 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Matchen spelas 20:45

Tisdagsmatch i Premier League där Bournemouth spelar hemma mot Leicester. Jag spelar på överspelet över 2.5 mål till 1.84 gånger pengarna hos Unibet.

Regerande mästarna Leicester ligger på plats 15 och endast fem poäng för ligajumbon Sunderland. Spelet på plan har visat på en otroligt kontrast gentemot förra säsongen. Men nu så tvålade man ju till Manchester City rejält med 4-2. Kan det bli vind i seglen nu, är frågan.

2.95 på att Vardy nätar via Unibet

Alla var nog glada att se Jamie Vardy hitta rätt under helgen. Alla utom Man City-fans och folk med spel inne på City förstås. Du får just nu 2.95 gånger pengarna hos Unibet på att Jamie Vardy gör mål. Det kan vara ett intressant spel. Mitt huvudspel för dagen är dock över 2.5 till 1.84. Jag tror att pressen att spela i Champions League lättat med tanke på att man är klara för åttondel nu. Det kan mycket väl legat som ett stort spöke i Leicester Citys omklädningsrum – att prestera i CL. Nu kan man glömma det för åtminstone en liten stund. Jag kan mycket väl tänka mig att Leicester har förmågan att rycka upp sig i ligaspelet under vintern.

Det vankas mål

Bournemouth har spelat tre målrika PL-macher i rad. Torsk med 3-1 mot Arsenal, mirakelvinst hemma med 4-3 mot Liverpool och nu senast 3-2 torsk borta mot Burnley. Leicester City å sin sida har gått över 2.5 mål i sina fem senaste matcher i Premier League. Faktum är att 12 av Leicesters 15 spelade matcher under PL-säsongen har gått över 2.5 mål. Trenden visa på att det kan bli lite mål i kväll så degen satsas på över 2.5 mål till 1.84 gånger pengarna hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.