Speltips | Blackburn mot Liverpool FA Cupen 8/4
Speltips

Blackburn mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Rovers - Pool
Tips:
2
Odds:
1.70
Spelstopp:
8 April 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att Liverpool vinner kvällens FA-cupkvart mot Blackburn Rovers. Unibet ger 1.70 gånger pengarna på Pool.

Jag skulle inte bli superförvånad om ett hungrigt Blackburn kan ställa till det i kvällens FC-cupkvart. Men favoritskapet ligger helt klart på Liverpool och jag tänker spela på dem. Liverpool får alldeles för mycket skit efter förlust mot United och sedan helgens svaga insats mot Arsenal. Efter dessa två förluster pratar folk om att Liverpool är inne i ett sammanbrott. Det känns lite löjligt att dra till med det ordet. Innan dessa två förluster var det ju många som tyckte Liverpool var det bästa laget i Premier League för tillfället.

Blackburn Rovers har massor med problem med skador inför den här matchen. Engelska medier snackar om 14 spelare som är borta. Fyra är otillgängliga på grund av avstängningar och 10 spelare är skadade. Det ska inte gå vägen för Blackburn med det truppläge som råder. Visst, FA-cupen är det enda man egentligen har att spela för den här säsongen, men detsamma gäller ju även för Liverpool.

Skrtel och Gerrard är avstängda. Emre Can är skadad och Mario Balotelli osäker. Jämfört med hur Blackburn har det borde man hoppa av glädje.

Jag tror att Liverpool kan studsa tillbaka och hitta ett betydligt bättre spel än vad man visade upp i lördags mot Arsenal och att Blackburn med bokstavligt talat halva truppen otillgänglig får det tufft. Liverpool avancerar och jag spelar på raka tvåan som Unibet ger 1.70 gånger pengarna på.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.