Speltips | Barcelona mot Real Madrid 22/3 El Clásico
Speltips

Barcelona mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - Real
Tips:
1 & >1.5
Odds:
1.80
Spelstopp:
22 March 21.00
Spela här!

Spela på hemmavinst +1.5 mål i matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Betsafe ger dig just nu 1.80 på spelet. Alla nya Betsafekunder får dessutom 100% bonus upp till 1000 kr på i sportsbooken.

Så som Barcelona spelar just nu vore det galet att spela emot dem. Barcelona spelar på sin högstanivå samtidigt som Real Madrid är en bit ifrån sin. Båda dessa storlag är fantastiska byggen och för mig handlar det om form här. Om Real Madrid hade samma flow som under sena hösten vore en tvåa när till hands, men marängerna är en bra bit från kanonspelet från hösten då man vann match efter match. Istället är det Barcelona som har hittat formen och jag tror starkt på en etta, särskilt med tanke på att det är hemma på Camp Nou. Men istället för 1.65 gånger pengarna på raka ettan rekommenderas spelet hemmavinst samt över 1,5 mål i matchen till 1.80 gånger pengarna.

ronaldo_messi_elclasicoLionel Messi lyser klart starkare än Cristiano Ronaldo just nu

För inte så länge sedan var det en sabla liv i FC Barcelona med en bänkad Messi som missade träningar, en fly förbannad klubbikon (Carles Puyol) och ett tungt straff för transfer abuse. Men nu känns det lite som gruset som fanns i Barcelonas maskineri har förflyttats till Real Madrids motsvarande. Luka Modric och Toni Kroos bakom Gareth Bale, James Rodriguez och Cristiano Ronaldo med Karim Benzema som spets allra längst fram var ett helt sjukt offensivt hot som tog sönder alla försvar under hösten och allt var frid och fröjd. Nu är James skadad, Kroos verkar lite sliten och Bale mobbas. Och så är Ronaldo tjurig för att han inte slår målrekordet i år.

Jag ser Barcelona som favoriter och tror att vi kan få se flera mål mellan dessa framåttunga lag. Barca hemma på Camp Nou med den form de är i, samt ett inte helt harmonsikt Real Madrid gör det här till en etta för mig och jag provar hemmavinst på totalt över 1.5 mål i matchen till 1.80 hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.