Speltips | Athletic Bilbao mot Shakhtar Donetsk 17/9 Champions
Speltips

Athletic Bilbao mot Shakhtar Donetsk

Fotboll
Spelmarknad:
Bilbao - Shakhtar
Tips:
X, 1 inget spel
Odds:
1.75
Spelstopp:
17 September 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Athletic Bilbao är ett sådant lag som är förbannat svåra att rubba hemma. När Barcelona eller Madridklubbarna kommer på besök får man det svårare, men överlag är hemmafacit väldigt bra. Athletic Bibaos sju senaste hemmamatcher har slutat med sex vinster och en oavgjord.

Athletic Bilbao – Granada (4-0)
Athletic Bilbao – Getafe (1-0)
Athletic Bilbao – Málaga (3-0)
Athletic Bilbao – Sevilla (3-1)
Athletic Bilbao – Real Sociedad (1-1)
Athletic Bilbao – Napoli (3-1)
Athletic Bilbao – Levante (3-0)

Totalt sett var det bara Atletico Madrid och Espanyol som vann på San Mamés Stadium förra säsongen. Ser man till Europa-spel har man bara förlorat hemma en enda gång på de senaste 15 matcherna. Åtta av dem har man vunnit. Kort sagt är baskerna urstarka hemma och jag skulle absolut inte rekommendera att spela emot dem ikväll.

Shakhtar Donetsk är jätteluriga. De ukrainska mästarna är en riktig vinstmaskin. Den här säsongen har man hunnit spela fem tävlingsmatcher och vunnit alla. Samtidigt är det en riktig märklig politisk situation i Ukraina och det är svårt att bedöma till vilken grad laget påverkats av det. Jag tror inte att Shakhtar Donetsk kommer besegra Athletic Bilbao borta, men de kan knipa en poäng. 1X får man 1.25 på, men det är jag inte alltför sugen på. Jag kör istället X, 1 inget spel till 1.75 hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.