Speltips | Argentina mot Portugal träningslandskamp 18/11
Speltips

Argentina mot Portugal

Fotboll
Spelmarknad:
Argentina - Portugal
Tips:
>2.5
Odds:
1.97
Spelstopp:
18 November 20.45
Spela här!

Jag spelar på över 2,5 mål mellan Argentina – Portugal i kvällens träningslandskamp. Oddset är 1.97 och du hittar det hos Redbet.

Det här är alltså en träningslandskamp och det är omöjligt att kolla på sådan dynga med spänning utan att spela på något. Med tanke på att dessa träningsmatcher i många fall inte intresserar spelarna kan det bli märkliga resultat. Så min tumregel är att i alla fall spara halva lönechecken till nästa ordentliga tävlingsmatch.

Den här matchen ska också spela på Old Trafford i Manchester. Jag antar att det är ganska vettigt med tanke på avståndet mellan nationerna och att Argentina ändå har så många spelare i europeiska klubbar.

Det är inte aldrig lätt att veta hur lagen ställer upp i träningsmatcher. Argentina spelade senast mot Kroatien och då ställde man upp såhär:

Romero
Zabaleta, Vergini, Fazio, Ansaldi
Perez, Mashcerano, Banega
Di Maria, Messi, Agüero

Portugal spelade mot Armenien senast. Man startade den matchen såhär:

Rui Patricio
Bosingwa, Pepe, Carvalho, Guerreiro
Nani, Moutinho Tiago Mendes, Ronaldo
Postiga, Danny

Jag hoppas på lite Hawaii-fotboll. Di Maria har spelat väldigt bra i United och det skrevs väldigt gott om hans insats senast i landslagsdressen. Tevez har gjort mål förr på Old Trafford och får säkert speltid. Messi bör vara på banan i alla fall 45 minuter. Sedan har vi ju också den där Agüero som bekant också är vass där framme. Om de har bara så lite sug att spela fotboll så kommer dessa herrar fixa ett par mål framåt.

I motståndarlägret finns så klart Ronaldo. Han kan säkert peta in kasse han med. Över 2,5 mål till 1.97 är tillräckligt för mig för att krydda till den här matchen. Odds från Redbet.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.