Dagens Speltips | AIK mot Vita Hästen | Hockeyallsvenskan
Speltips

AIK mot Vita Hästen

Hockey
Spelmarknad:
AIK - Vita Hästen
Tips:
2 ML
Odds:
2.05
Spelstopp:
7 October 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Dagens speltips kommer från Johanneshovs isstadion där Vita Hästen gästar AIK. Just nu får vi 2.05 på att gästerna besegrar hemmalaget (ink ev ÖT och Straffar) och det är alldeles för bra för att avstå. Om du inte har något konto hosBet 365 får du dessutom en bonus värd 1000 spänn om du öppnar ditt konto via det här länken.

Vita Hästen må vara nykomlingar i ligan, men de toppar tabellen och de har verkligen imponerat. De är extremet effektiva framåt och Axel Brager i målet måste vara en av Sveriges bästa målvakter just nu. Ja, jag sa det. Sveriges, inte Hockeyallsvenskans. Vita Hästen gör mål på 12.5 % av sina skott. Det bör inte vara hållbart, men än så länge funkar det och jag kommer inte spela på att det börjar jämna ut sig mot AIK.

Om Vita Hästen gör succé så håller AIK på med något helt annat. AIK var jättedåliga i SHL förra säsongen och de är precis lika dåliga i Hockeyallsvenskan i år. Tittar man på laguppställningen så bör AIK ligga relativt högt upp i tabellen. Men det verkar onekligen som att det är fel på organisationen i solnalaget. Man kan göra jämförelsen med Skellefteå som verkligen har satt sin organisation. Trots att de tappade många tongivande spelare blåser de på som om inget har hänt. AIK är precis likadana fast på ett negativt sätt. De har ingen klar idé om vad de ska göra och de måste göra ett par drastiska ändringar innan de börjar vinna.

2.05 på Vita Hästen är mycket bra. Jag såg att de låg under 1.90 hos vissa andra bolag så snabba er medan oddset ligger så pass högt.

bet365

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.