Dagens speltips | AIK mot Vita Hästen | Hockeyallsvenskan
Speltips

AIK mot Vita Hästen

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
AIK - Vita Hästen
Tips:
2
Odds:
3.75
Spelstopp:
28 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

AIK tar sig an Vita Hästen på hemmaplan och jag har en känsla av att östgötarna kan störa här. Nordicbet ger oss 3.45 gånger pengarna och det borde va ett bra spel.

Spela på hockey hos Nordicbet med 1000 kr i bonus här!

Hockeymatcher har en tendens till att vara väldigt svårlösta. De flesta lag är relativt jämna och även de sämre lagen kan sticka upp i enskilda matcher tack vare orimligt bra målvaktsspel eller lite flyt med studsarna. På grund av det är det viktigt att titta mer på hur lagen presterar i stället för att titta på hur många poäng de har spelat in.

AIK och Vita Hästen har spelat in lika många poäng, men det finns en rejäl skillnad. AIK har levererat på en rimlig och hållbar nivå medan Vita Hästen har underpresterat ganska rejält. Vita Hästen har bara hjort mål på 6.5 % av sina skott den här säsongen. Det är en usel siffra och jag skulle bli väldigt förvånad om de inte förbättrar statistiken ganska rejält.

Om jag har rätt kommer puckarna börja studsa Hästens väg ganska snart och om det händer i dag känns AIK borta som en överkomlig match. Vita Hästen visar att de är det starkare laget här och vinner med 3 – 2.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.