Zenit St. Petersburg - Atlético Madrid -
Speltips

Zenit St. Petersburg – Atlético Madrid

Sport
Spelmarknad:
Zenit - Atlético Madrid
Tips:
1
Odds:
2.05
Spelstopp:
26 November 18.00
Spela här!

Zenit ska ta emot formstarka Atlético och detta är helt klart en svårtippad match. Förutsättningarna är att Atlético är helt klara som gruppvinnare. De kan ställa ut skorna och torska med hur mycket de än önskar. Zenit har å andra sidan allt att vinna. Därför står Atlético i 3.60 gånger pengarna och Zenit St. Petersburg i 2.05 hos William Hill. Ställningen i gruppen:

1 At Madrid   4 4 0 0 12-2  12
2 Zenit     4 1 2 1  3-4  5
3 Porto     4 1 1 2  3-4  4
4 Austria Wien  4 0 1 3  0-8  1

Det kommer att vara kallt, men inte skitkallt i St. Petersburg. Mellan 0 till -2 grader i ska det bli enligt rapporter. Inte superkul för spanjorer att spela i sådant väder. Men de är ändå inte helt ovana att göra det. Norra Spanien kan vara ganska sval den också. Men den stora grejen är att Atlético kommer att spela med sitt B-lag. Följande gubbar är inte ens på plats i Ryssland:

Anfallare: Diego Costa, David Villa
Mittfältare: Mario Suarez, Arda Turan, Tiago (Mittfältare)
Backar: Diego Godin, Filipe Luis

Diego Simeones 18-mannatrupp i sin helhet: Aranzubia, Courtois, Alderweireld, Manquillo, Giménez, Juanfran, Insua, Miranda, Koke, Raúl Garcia, Gabi, Guilavogui, Óliver, Ndoye, Alex, Díaz, Adrián. Helt rätt att låta nyckelspelare vila den här matchen i det här läget.

Zenit å andra sidan. De har visat upp ett horribelt facit i ligan den senaste månaden och spansk press rapporterar om att det råder något av ett haveri i klubben just nu. Zenit kommer med keepern Malafejev skadad samt även Danny (offensiv mitt), Ansaldi (försvarare) och Anyukov (försvarare). Det är inte bra att Danny är borta eftersom han gör en del mål.

Samtidigt som vissa undrar vad Zenit sysslar med i ligan så har de åtminstone åtta rakar matcher i Europa utan förlust. Ikväll finns det alla anledningar att tända till. Nyckeln ligger i att Hulk gör hål på spanjorerna och att spanjorerna i sin tur inte är alltför pigga att spela boll i kalla Ryssland ikväll. Och det är så jag ser på matchen vilket gör att jag provar en rak etta till 2.05 hos William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.