Speltips | Wolfsburg mot Manchester United Champions League
Speltips

Wolfsburg mot Manchester United

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Wolfsburg - Manchester United
Tips:
X
Odds:
3.50
Spelstopp:
8 December 20:45
Spela här!
Ingen sportbonus
Sänds på Viasat 20:45

Wolfsburg tar emot Manchester United i en viktig match i grupp B. Manchester United måste vinna och Wolfsburg har inte råd att förlora. Bäddat för tät kamp med andra ord.

Manchester United har på de tio senaste matcherna spelat sju oavgjorda och man har bara lyckats göra sju mål på dessa matcher. Fem matcher har slutat 0-0. Det är märkligt när en manager ältar så mycket om en spelfilosofi när avsaknaden av densamma är så pass påtaglig. Eller filosofin kanske helt enkelt är att man ska hålla i bollen och avvakta med att göra något med den tills domaren blåser för full tid. Då gör man ett bra jobb.

0-0 ännu en gång för Man Utd? 9.50 gånger pengarna hos Bet 365

Nu sitter man i hålet. För att räkna med att gå vidare från gruppspelet i Champions League måste man vinna kvällens bortamatch mot Wolfsburg. Man kan gå vidare utan seger om PSV Eindhoven inte gör sitt jobb hemma mot CSKA Moskva som inte har något att spela för. Så här ser tabelläget ut:

 1 Wolfsburg   5 3 0 2  6-4  9
 2 Man United   5 2 2 1  5-4  8
 3 PSV Eindhoven 5 2 1 2  6-6  7
 4 CSKA Moskva  5 1 1 3  4-7  4

Många spelare borta för Manchester United
Sedan gammalt är Luke Shaw, Marcos Rojo, Antonio Valencia, Ander Herrera och Phil Jones borta. Wayne Rooney har också bekymmer och var inte med senast mot West Ham och han kommer nog inte till start i kväll heller. Schneiderlin och McNair är förmodligen också borta. Jag skulle tro att man spelar med Young, Blind, Smalling och Darmian som fyrbackslinje. Carrick och Schweinsteiger bakom Lindgard, Fellaini och Mata. Anthony Martial fortsätter där framme.

Kryss ett troligt resultat
Jag tror att vi får se ett hårt slitande Manchester United med flera rödklädda på planen beredda att döda för tre poäng. Men de är inte tillräckligt bra för att fixa det. På en av sina bästa dagar kan de ta tre poäng borta mot Wolfsburg, men det var länge sedan jag såg dem på en sådan dag. Någon kanske vill nämna bortavinsten mot Everton i oktober som man vann med 0-3. Nja, faktiskt inte riktigt då heller. Det var en dag som Everton var särskilt dåliga förr än att Manchester United var särskilt bra. Ett lag som har desperat svårt att göra mål mot ett lag som inte har några alternativ utom att ta minst en poäng gör att krysspelet känns när till hands. Jag spelar singelkrysset till 3.50 hos Bet 365.

 

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.