Speltips | Winnipeg Jets mot Anaheim Ducks | Stanley Cup
Speltips

Winnipeg Jets mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Jets - Ducks
Tips:
2
Odds:
2.70
Spelstopp:
23 April 03.35
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Inför den här matchserien var jag faktiskt ganska säker på att Winnipeg skulle avancera. Jag tyckte att de hade ett lagbygge och en spelstil som hade passat bra mot Ducks. Jag är inte missnöjd med analysen, men nu ser det väl ut som att Ducks är lite för starka.

Ankorna från Orange County har chansen att gå vidare till nästa runda och vi får 2.70 på att de vinner nattens match. Oddset kommer från comeon.com och det borde finnas spelvärde i tvåan till 2.70.

Winnipeg Jets har haft ledningen efter två perioder i de tre första matcherna. De har inte varit utspelade på något sätt, men Anaheim har visat en väldigt bra skalle och lyckats mala ner Winnipeg i tredjeperioderna och övertid. Det här borde rimligtvis satt sina spår hos Jets, och jag tror inte att de har några större förhoppningar om att gå vidare till nästa runda. OM Winnipeg har tappat minsta lilla i sitt fokus så kommer de bli ankmat (lol).

Anaheim gör slut på lidandet idag och vinner med 4 – 1 och Jakob Silvferberg gör åtminstone ett mål. Med lite tur får vi se Tobbe Enström i VM.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.