Speltips | Werder Bremen mot FC Köln | Bundesliga
Speltips

Werder Bremen mot FC Köln

Fotboll
Spelmarknad:
Werder Bremen - FC Köln
Tips:
U 1.5 mål
Odds:
3.75
Spelstopp:
24 October 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är fredagsmatch i Ubndesliga mellan Werder Bremen och FC Köln. Det är två lag som har haft lite problem inledningsvis. Werder Bremen ligger sist och FC Köln ockuperar elfteplatsen. Jag tror att det här blir en ganska tät historia och drar till med en riktig rövare. Jag lirar under 1.5 mål i matchen då jag tror att något av lagen vinner det här med 1 – 0 till 3.75 gånger pengarna. Jag är dock osäker på vilka. Oddset kommer från comeon.com där du kan sätta in en hundring och få femhundra spänn att lira för.

Werder Bremen torskade med 6 – 0 mot Bayern München i förra omgången, men det kan vi inte lägga speciellt stor vikt vid. MEd tanke på den tunga förlusten kan vi anta att Werder Bremen kommer att prioritera försvarsspelet och se till att stänga av Köln. FC Köln kommer stärkta av en ganska bra seger mot Dortmund senast. Det stora problemet för dem har dock varit målproduktionen. 6 gjorda mål på åtta matcher imponerar inte och jag har svårt att se hur de skulle kunna ösa in mål mot ett försvarsinriktat Bremen.

Bundesliga brukar vara en väldigt rolig liga att titta på. Men det här kan bli ett sömnpiller. Men om ni vill se den så kollar ni på Eurosport 2 klockan 20:445 i kväll.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.