Dagens speltips | Capitals mot Islanders | Stanley Cup 2015
Speltips

Washington Capitals mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Capitals - Islanders
Tips:
2
Odds:
3.00
Spelstopp:
18 April 01.00
Spela här!

New York Islanders gjorde slarvsylta av Washington förra matchen. 4 – 1 och Capitals såg inte speciellt bra ut. Inför nattens match får vi 3.00 gånger pengarna och det är ett lika bra spel som för två dagar sedan. Den här gången kommer oddset från superlenny.com.

SuperLenny är ett ganska nytt spelbolag och om du vill rygga spelet där kan du få en bonus värd 500 kronor. Rygga spelet och hämta din bonus här.

I mina ögon så är New York Islanders det klart bättre laget i den här matchserien. De spelar en fartfylld hockey och har ett väldigt välbalanserat lag. Washington Capitals lever till stor del på Ovetjkin och Bäckström och det funkar sällan i ett slutspel. Dessutom så fick Braden Holtby dra ett tungt lass under ligaspelet och det kan visa sig vara kostsamt. Holtby såg inget vidare ut och när man möter ett lag med den spelstil som Islanders har så måste man ha en het målvakt.

Jag är inte helt övertygad om att Islanders tar matchserien via fyra raka segrar, men så länge vi får tre gånger på dem tycker jag att de är ett bra vinnarspel.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.