Dagens speltips | Vita Hästen mot Leksands IF | Hockeyallsvenskan
Speltips

Vita Hästen mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
Vita Hästen - Leksand
Tips:
X
Odds:
3.90
Spelstopp:
10 November 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Ligahockeyn är tillbaka efter landslagsuppehållet och jag vänder blicken mot Himmelstalundshallen i Norrköping för matchen mellan Vita Hästen och Leksand. Jag tycker Leksand är ett bedrövligt hockeylag, men samtidigt har Vita Hästen överpresterat den här säsongen. Jag tror lagen delar på poängen väldigt ofta och lirar oavgjort till 3.90 hos Nordicbet.

Spela på Hockeyallsvenskan hos Nordicbet med 1000 kr i bonus här!

Leksand har förlorat sina fem senaste matcher. man tog visserligen poäng hemma mot Tingsryd senast men det är dystra miner i Dalarna. Det är inte speciellt förvånande att de är urusla. Jag har raljerat om lagbygget flera gånger tidigare och masarna sa vara glada om de slipper att kvala för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan. Nu tror jag dock att de har en ganska bra chans på poäng. Vita Hästen ligger åtta, men det finns statistik som visar att Hästen har överpresterat lite.

Hästen är bättre än vad Leksand är, men de har fått ruskigt bra utdelning på sina skott under de 19 inledande matcherna. Jag tror att de kommer ha lite problem med målskyttet och då kommer de tappa poäng. Leksand lyckas tura till sig en poäng genom att spela 2 – 2.

Victor Amnér har varit riktigt bra i Leksand. Tyvärr för masarna är det en lagsport och stockholmssonen är omgiven av tjugotalet oduglingar.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.