Dagens Speltips | Vita Hästen mot Björklöven | Hockeyallsvenskan
Speltips

Vita Hästen mot Björklöven

Hockey
Spelmarknad:
Vita Hästen - Björklöven
Tips:
X
Odds:
4.35
Spelstopp:
17 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Två av Sveriges mest klassiska ställs mot varandra i kväll. Nej, inte Djurgården mot Leksand. Jag pratar naturligtvis om mötet mellan Vita Hästen och Björklöven. Tyvärr har både Aleksandrs Belavskis (se klippet i slutet av texten) och Peter “Kessler” Eriksson lagt rören på hyllan, men det finns ett par roliga profiler i båda lagen.

Jag tror på en väldigt tät match i kväll och spelar oavgjort efter 60 minuter till 4.35 hos Betsson. Öppnar du ditt konto hos Betsson idag så får du en grym välkomstbonus värd 100 % av din av din första insättning.

Vita Hästen är nya i Hockeyallsvenskan efter att ha gjort en imponerande säsong i division 1 förra året. De har fått en bra tart på säsongen och tagit 5 poäng på sina två inledande matcher. De har slagit både Västerås och Malmö som är tippade topplag. Axel Brager i målet har varit strålande (95.9 i räddningsprocent) och framåt så har NHL-meriterade Riley Armstrong (Colbys brorsa) inlett starkt med tre poäng på två matcher för sin nya klubb. Även Marcus Ericsson, som dominerat division 1 de senaste åren har inlett starkt med två poäng på de två första matcherna.

Björklöven inledde årets säsong i Hockeyallsvenskan med att bli överkörda av Malmö. De hämtade sig dock snabbt och slog Rögle i andra omgången. Björklöven visade upp ett väldigt bra försvarsspel mot Rögle senast och om de plockar med sig det till Norrköping kommer hemmalaget få det svårt att skapa allt för mycket. I löven så har William Quist började ligaspelet tiktigt bra med tre poäng på lagets två första matcher. Quist är en ganska unik spelare. Han är vansinnigt stor samtidigt om han har bra fart på rören  och fina händer. Så håll ett öga på nummer nitton.

Jag ser inte att Vita Hästen skulle vara överdrivet mycket bättre än Björklöven och jag tror västerbottningarna får med sig åtminstone en poäng från Norrköping.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.