Dagens speltips | Almtuna mot Vita Hästen | Hockeyallsvenskan
Speltips

Vita Hästen mot Almtuna

Hockey
Spelmarknad:
Vita Hästen - Almtuna
Tips:
X
Odds:
4.00
Spelstopp:
3 February 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Kvällen bjuder på lite hockey från såväl CHL och Hockeyallsvenskan. Nere i Norrköping möts två lag som har det tungt just nu. Konkurshotade Almtuna är på besök i Himmelstalundshallen för att ta sig an Vita Hästen som bara tog fyra av 24 möjliga poäng i januari.

Det här är en intressant match mellan två ganska jämnbra lag och jag tycker nog att vi kan testa oavgjort här. Betsson.com betalar 4 gånger insatsen om det inte går att skilja lagen åt efter 60 minuter. Med tanke på lagens form och tabelläge så skulle jag säga att det blir oavgjort här betydligt oftare än vad oddsen indikerar. Hos Betsson kan du dessutom få tusen spänn i bonus när du öppnar ett nytt konto.

Almtuna har det tungt nu. Januari var tungt både sportsligt och ekonomiskt. Klubben har begärt en rekonstruktion och det har gjort sig av med en hel del spelare för att kapa kostnaderna. Almtuna såg ut att kunna vara med och slåss om en plats i kvalserien ett tag, men nu får man nog fokusera på att undvika negativt kval istället och få ordning på finanserna.

Vita Hästen hade en fin start i Hockeyallsvenskan men nu har verkligheten kommit ikapp det klassiska laget från Norrköping. Januari var som sagt väldigt tungt och även om det här en bra match för att få till lite vind i seglen så tror jag inte de har riktigt det som krävs. Almtuna kommer att spela en disciplinerad math och jag kan inte skilja lagen åt här.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.