Vinn biljetter till Manchester City vs Roma | Champions League
Speltips

Vinn biljetter – City mot Roma

Fotboll
Spelmarknad:
City - Roma
Tips:
1
Odds:
2
Spelstopp:
17 September 20.00
Spela här!

Dagens bästa spel går till Betsafe som har proppat in en gratischans att vinna biljetter till Champions League. Det gäller en så kallad Platinum Stadium Box på Etihad Stadium. Man får alltså sitta i en VIP-box på läktaren med fri mat och dryck. Se bilder här på mcfc.com.

BETSAFE_championsleague

Ska du spela på Champions League så är det här ett fantastiskt spel för dig. Mervärdet är väldigt stort eftersom två biljetter till Platinum Stadium Box på Etihad, biljetter, flyg, hotell och mat och dryck för er båda går lös på tiotusentals kronor.

Såhär gör du för att vara med:

1. Skapa konto hos Betsafe (ifall du inte redan har ett)
2. Gå till Kampanjer och anmäl dig till tävlingen
3. Lägg ett spel för minst 100 kr på CL-vinnare 2014/15

Nu är du med i utlottningen av ett VIP-paket till Manchester. VIP-paketet innehåller följande för 2 personer: resa och boende, (inklusive drycker och mat), biljetter till Platinum Stadium Box och middag på en exklusiv restaurang. Du kan spela fram till den 15 september. Vinnarna presenteras den 18:e september 2014.

Nu till spelet. Du ska alltså betta minst 100 kronor på vinnare av Champions League 2014/15. Oavsett vad du spelar på är mervärdet redan väldigt stort, men det skadar ju inte att tänka till lite ändå.

4.50 på Real Madrid
5.00 på Bayern München
6.75 på Barcelona
7.00 på Chelsea
14.00 på Manchester City

Ovanstånde är topp fem favoriter att vinna CL 2014/15 hos Betsafe. Bästa spelet är enligt mig 14.00 på Manchester City. Vill du ha ett riktigt långskott skulle jag ha provat Athletic Bilbao som står i 100 gånger pengarna. Baskerna är urstarka hemma och kan kanske chockera med en fin slutspelslottning och lite tur på det.

EthiadBoxViewSåhär sitter man på Etihad Platinum Stadium Box

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.