Dagens speltips | Växjö mot Örebro | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Växjö mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - Örebro
Tips:
2
Odds:
3.90
Spelstopp:
13 March 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Dagens speltips hittar vi helt klart i VIDA Arena. Växjö är alldeles för stora favoriter och jag spelar gladeligen på Örebro här. Betsson erbjuder 3.90 på Örebro och med tanke på hur det har såg ut lagen emellan under ligaspelet så måste det finnas värde i det spelet.

Oddset kommer från betsson.com och om du tar rygg kan du få en bonus värd 1000 spänn.

Örebro var den stora överraskningen i årets upplaga av SHL. Det har varit tydligt att de haft något bra på gång i flera år, men jag trodde att de skulle behöva åtminstone en säsong till innan de skulle kunna vara med och peta i ett slutspel. Nu har de tuffat på bra genom hela ligaspelet och de var bara tre poäng bakom LHC på fjärdeplatsen. En stor anledning till framgången stavas naturligtvis Derek Ryan och Julius Hudacek men jag tycker att Örebro ser ut att vara ett av ligans mest välbalanserade lag.

Det är inget snack om att Växjö är ett bra lag men de lyckades inte ta tre poäng av Örebro någon gång under ligaspelet. Örebro tog sammanlagt elva av de femton poäng som man spelade om och jag tycker de har en bra chans på att slå ut Växjö här. Jag kan gå med på att Växjö ska vara favoriter här men 3.90 är alldeles för bra för att avstå.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.