Speltips - Växjö Lakers vs Färjestad BK - SHL Semifinaler 9e april
Speltips

Växjö Lakers vs Färjestad BK

Sport
Spelmarknad:
Växjö Lakers vs Färjestad BK
Tips:
2
Odds:
2.65
Spelstopp:
9 April 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Det är dags för semifinal 5 mellan Växjö och Färjestad. Det står 2 – 2 i matcher och matchserien har bjudit på idel bortasegrar. Det här har varit en väldigt tuff matchserie och jag kan inte tänka mig att kvällens match skulle bli ett undantag. Färjestad kommer sätta press på Växjö och deras något labila målvakt, Teemu Lassila. Ja, det Hannu Lassilas grabb som vaktar kassen i Växjö.

Spelbolagen har satt Växjö till ganska stora favoriter här. Oddsen ligger och cirkulerar kring 1.50 på hemmavinst, vilket känns väldigt lågt. Färjestad är ett starkt bortalag och jag tycker faktiskt att de har sett ganska bra ut den här serien. Jag tror att värmlänningarna får med sig vinsten från kvällens match och lirar mycket hellre FBK till 2.65 än Växjö till 1.50. Vinst på övertid räknas också.

Oddsen kommer från Bet 365.

På tal om Lassila. Det här är ett ganska klassiskt klipp från när an var i KHL och härjade. Lassila lessnade på att domaren inte blåste av, så han ville inte vara med mer. han kastade av sig hjälmen, fick två minuter och släppte in en kasse i efterföljande power play.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.