Speltips | Växjö Lakers mot Luleå HF | SHL
Speltips

Växjö Lakers mot Luleå HF

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - Luleå
Tips:
X
Odds:
4.15
Spelstopp:
17 September 19.00
Spela här!

Första omgången av SHL bjuder på en högintressant match. De regerande mästarna Växjö Lakers tar emot hårdsatsande Luleå HF hemma i VIDA Arena och jag tror på en väldigt jämn match.

Mobilbet betalar 4.15 på oavgjort och jag tror definitivt sannolikheten för en oavgjord match är tillräckligt hög för att vi ska testa oddset från Mobilbet!

Få 100 kronor gratis av Mobilbet och spela på SHL här!

Screen Shot 2015-09-17 at 14.15.35

Växjö gjorde en utmärkt fjolårssäsong som kröntes med en finalseger över Skellefteå. De var imponerande från start till mål och jag tycker nog att de ser lika bra ut som förra året. Richard Gynge är ett utmärkt nyförvärv som kommer att producera mycket poäng ihop med sin radarpartner Robert Rosén.

Luleå storsatsar och det r ingen tvekan om att norrbottningarna har siktet inställt på guld. Jag tror dock att de behöver ett par säsonger på sig för att få ihop lagbygget. De kommer att gå från att spela en defensivt inriktad hockey till att lägga stor vikt vid ett par stjärnspelare och jag tror inte de får ihop det riktigt så bra som de själva vill.

Kvällens match kommer att gå i ett högt tempo och jag tror lagen kommer att byta chanser med varandra. Slutresultatet skrivs till 3 – 3 och vi bjuds på en toppmatch.

Richard Gynge har vänt hem till Sverige efter tre säsonger i KHL.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.