Dagens speltips | Västerås mot Rögle BK | Kval till SHL
Speltips

Västerås mot Rögle

Hockey
Spelmarknad:
Västerås - Rögle
Tips:
X
Odds:
4.20
Spelstopp:
23 March 19.00
Spela här!

Rögle har kopplat greppet om deras matchserie mot Västerås. De har 2 – 0 och just nu ser det ut som att Västerås hänger på repen. Det ska dock sägas att Västerås vaknade till lite i senaste matchen och gjorde tre mål i den avslutande perioden. Det hjälper dock föga om man släppt in fyra på de två första perioderna.

Jag tror på en jämn match här och 4.20 på att det blir oavgjort känns helt klart aktuellt. Oddset kommer från mobilbet.com där du kan få hundra spänn helt gratis.

Rögle har gjort en bra matchserie och skånelaget har varit ruskigt effektiva i powerplay. De gör mål i mer än vartannat av deras numerära övertag och nu får de dessutom tillbaka lagets bästa målskytt. Jakob Lilja har avtjänat den sex matcher långa avstängning han fick efter hans överfall på Jens Olsson, Malmö Redhawks. Västerås är desperata idet här läget. De vann ligaspelet men de har inte fått det att stämma mot i den här matchserien. Som jag nämnde tidigare så sprattlade de till i senaste matchen men de har fortfarande en lång vandring framför sig.

Västerås kommer att försöka ta tag i taktpinnen här och sätta full fart från början. Rögle kontrar med ett disciplinerat försvarsspel och bra spelvändningar. 2 – 2 efter 60 minuter och Rögle avgör i sudden.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.