Dagens speltips | Västerås mot Björklöven | Hockeyallsvenskan
Speltips

Västerås mot Björklöven

Hockey
Spelmarknad:
VIK - Bjöklöven
Tips:
X
Odds:
4.65
Spelstopp:
26 October 19.00
Spela här!

Västerås har imponerat i inledningen av Hockeyallsvenskan men jag tror de stöter på patrull ikväll mot Björklöven. Löven har varit hyfsat bra i defensiven och jag tror att de kan kriga till sig en poäng här. 

Jag lirar krysset till 4.65 gånger pengarna hos Mobilbet!

Västerås toppar ligan och både offensiv och defensiv har sett bra ut. De har släppt in 31 mål på 16 matcher och just nu känns de som det mest kompletta laget i Hockeyallsvenskan. Björklöven har börjat sämre men jag tror att de kommer klättra ett par placeringar inom en snar framtid. Det här kommer att låta konstigt men en sak som talar för Björklöven är att de inte kan göra mål. Löven gör mål på mindre än 8 % av sina skott. Det är orimligt att ett lag skjuter så dåligt under en längre period. SSK som åkte ur Hockeyallsvenskan gjorde mål 8.21 % av sina skott i fjol och det är inget tvivel om Björklöven ska vara bättre än så.

Jag tror med andra ord att Björklöven börjar göra mål ganska snart och att om de har god möjligheter till en poäng om det lossnar lite idag. 2.65 är bra betalat här!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.