Speltips Valladolid Real Madrid - La Liga 7/5
Speltips

Valladolid – Real Madrid

Sport
Spelmarknad:
Valladolid - Real Madrid
Tips:
2 efter 60 min
Odds:
1.45
Spelstopp:
7 May 21.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Innan vi går på speltips och resonemang om matchresultat kollar vi på vad som gäller för de tre lagen som gör upp om La Liga-titeln: Atlético Madrid, Real Madrid och Barcelona. Vad händer om två lag hamnar på samma poäng? Vad måste respektive lag göra och hoppas på för att bärga titeln? Låt oss först spana in tabellen:

Lag Spelade matcher Målskillnad Poäng
Atlético Madrid 36 51 88
Barcelona 36 67 85
Real Madrid 35 66 83

Högsta poäng som lagen potentiellt sett kan nå är alltså 94 för Atlético, 92 för Real Madrid och 91 för Barcelona. Om två lag slutar på samma poäng är det inbördes möten som man först räknar på:

* Om Atlético och Real slutar på samma poäng, vinner Atlético
* Om Barca och Real slutar på samma poäng, vinner Barca
* Om Barca och Atlético slutar på samma poäng, vinner Barca
* Om samtliga lag slutar på samma poäng, vinner Barca

Anledningen till att Barcelona vinner om de slutar på samma poäng som Atlético är för att man räknar på målskillnad efter inbördes möten. Det blev 0-0 i höstas och för att de i teorin skulle sluta på samma poäng är det mest sannolika scenariot att de spelar oavgjort även i sista omgången (där de alltså spelar hemma mot Atlético).

Chansen för att Real Madrid ska vinna ligan finns där. Ironiskt nog är står hoppet till Barcelona. Det man håller tummarna för är att Barcelona vinner sista matchen mot Atlético på Camp Nou. Då vinner Real Madrid ligan förutsatt att de tagit full pott på sina tre sista matcher.

Ikväll har man Valladolid hemma. Sedan har man Celta Vigo borta och avslutningsvis Espanyol hemma. Alla är måstematcher och jag tror att Real gör jobbet. Åtminstone lär de vinna med buller och bång i kväll. Luka Modric ska spela vilket är ett stort plus. Jag ser inget annat än ett Real Madrid som vinner med ett par bollar i kväll med tanke på att de inte har några alternativ och att man blev brända av Valencia senast. Jag spelar på att Real leder efter 60 minuter spelade till oddset 1.45 hos Ladbrokes.


Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.