Speltips | UFC 211 Stipe Miocic mot Junior Dos Santos
Speltips

UFC 211

MMA, UFC
Spelmarknad:
UFC 211
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
14 May 04:30
Spela här!

UFC bjuder på årets bästa gala och vi tänkte bjuda på ett par fina speltips inför UFC 211.

Betsafe är ett av de bästa spelbolagen när det kommer till MMA. De sponsrar Emil “Valhalla” Meek och bjuder alla nya kunder på 1000 kr extra i samband med första insättningen.

Att kalla UFC 211 i Dallas för fullspäckat är nästan en underdrift. Att Eddie Alvarez mot Dustin Poirier inte platsar på huvudkortet säger allt om vilken gala vi har att se fram emot. De fyra matcherna bjuder alla på intressanta odds.

Frankie Edgar mot Yair Rodriguez
Yair Rodriguez är en av organisationens mest hajpade fighters just nu. Det är förståligt med tanke på hans spektakulära stil, men hans facit är inget vidare. Han har sex raka vinster i UFC men det är ett par delade domslut och en vinst mot BJ Penn som är 67 år gammal. Frankie blir för tuff för Yair och vi plockat Edgar till 1.80 gånger pengarna.

Demian Maia mot Jorge Masvidal
Maia mot Masvidal kan gå på två olika sätt. Antingen vinner Maia genom “submission” eller så vinner Masvidal på KO/TKO. Jag tror inte att det här kommer gå till domslut och spelar under 2.5 ronder till 1.76.

Joanna J?drzejczyk mot Jessica Andrade
Joanna J?drzejczykska (Ja, vi googlade stavningen) ska försvara sitt bälte mot Jessica Andrade och jag tror inte att hon kommer ha några problem. Andrade kan likans vid en gorilla i viktklassen och om hon får tag på Joanna kan hon antagligen lyfta ut polskan ur buren. Jag tror dock inte att Jessica kommer vara i närheten av Joanna. Polskan håller avståndet och vinner ett enhälligt domslut.

Vi spelar Joanna till 1.62 och att matchen går till domslut till 1.65.

Stipe Miocic mot Junior Dos Santos
Stipe Miocic och JDS ska göra upp om tungviktsbältet och jag ser inte hur vi ska gå emot Stipe här. Han har sett vass ut i sina senaste fighter och JDS har haft en ganska lång semester. Jag skulle säga att det är 60/40 fördel Miocic och då är 1.80 på mästaren ett bra odds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.