Dagens speltips | Tottenham mot Bayer Leverkusen | Champions League
Speltips

Tottenham mot Bayer Leverkusen

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Tottenham - Bayer Leverkusen
Tips:
över 2.5 mål
Odds:
2.00
Spelstopp:
2 November 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är ett ganska formsvagt Tottenham som tar sig an Bayer Leverkusen på hemmaplan i kvällens omgång av Champions League. Det är en lurig match men det borde finns okej förutsättningar för mål.

Spela över 2.5 mål i matchen till 2.00 hos Unibet här!

Tottenham har fyra oavgjorda och en förlust över sina fem senaste matcher. Det är inte godkänt för att ett lag av Tottenhams kaliber, och jag vet inte riktigt var skon klämmer. Det kan naturligtvis vara saknaden av Harry Kane och Toby Alderweireld, men det borde inte vara anledning nog. Speciellt inte med tanke på att de har tappat poäng mot Bournemouth och West Brom.

Senast de ställdes mot Bayer Leverkusen delade lagen på både matchen och poäng. De dominerade varsin halvlek och oavgjort var klart rättvist. Det är fullt möjligt att lagen delar på poängen igen, men det ser som att oddsen ligger helt rätt och jag gillar ingenting på 1X2-marknaden.

Senast lagen möttes blev det 0 – 0 så ett överspel kan verka suspekt, men jag tror det finns goda möjligheter. Tottenham kommer att våga kliva fram lite mer än vad de gjorde på bortaplan och Bayer Leverkusen spelar på ett sätt. Det är full fart framåt. Det kommer bli stora ytor på Wembley och jag tror vi får se ett målrikt kryss i kväll.

Lagen spelar 2 – 2 och delar på poängen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.