Tottenham - Chelsea -
Speltips

Tottenham – Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Tottenham - Chelsea
Tips:
Tottenham Ö1.5 mål
Odds:
2.00
Spelstopp:
20 August 17.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Säsongen inleddes på sämsta möjliga vis för regerande mästaren Chelsea med hemmatorsk mot Burnley och dessutom två utvisningar. Kan man få ihop grejerna mot Tottenham?

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

Tottenham har gjort fler än ett mål i 13 av de 14 senaste hemmamatcherna i ligan. Och jag tror att man har möjlighet att göra det igen.

Visst, Chelsea står för motståndet. Men det är inte riktigt samma Chelsea som förra säsongen. Det känns faktiskt lite skakigt i föreningen. Truppen är lövtunn, Conte är frustrerad och nu är det både skador, avstängningar och så Diego Costa som stör. Stjärnanfallaren som inte kommer att spela mer för Chelsea, även fast han har kontrakt. Till den här matchen är Cahill och Fabregas avstängda medan Hazard, Pedro och Bakayoko troligtvis missar pga skador. Moses tillbaka efter avstängning.

Jag tror det kan vara ett bra läge för Spurs att få hål på ett struligt Chelsea – Kane/Eriksen/Alli kommer göra det jobbigt för Chelsea-försvaret som inte känns helt samspelt än.

Jag testar Ö1.5 mål för Tottenham till 2.00 x pengarna på Bet365. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.