Tjeckien mot Tre Kronor - Tippat.se
Speltips

Tjeckien mot Tre Kronor

Sport
Spelmarknad:
Tjeckien vs Tre Kronor
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
12 February 18.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Herrarnas hockeyturnering i Sotji drar igång i kväll och Tre Kronor tar sig an ett ålderstiget Tjeckien. Sverige har hamnat i en förhållandevis enkel grupp där Tjeckien bör utgöra det största hotete. Med det sagt så ska Tjeckien inte vara något hot för ett stjärnspäckat Tre Kronor. De har sex spelare som har passerat 35 och de ställer upp med Jaromir Jagr, 41, och Petr Nedved, 42. Ja, det är samma Petr Nedved som var med i det kanadensiska landslag som Sverige slog i os-finalen i Lillehammer för 20 år sedan. 42-åriga Nedved har blivit tjeck på äldre dagar och snittar fortfarande mer än en poäng per match i den inhemska ligan.

Tre Kronor har en mycket bättre trupp Tjeckien och de bör inte ha några svårigheter med att få med sig en seger från öppningsmatchen. Hade det här varit andra eller tredje gruppspelsmatchen så hade jag spelat Sverige – 1.5 och – 2.5. Men med tanke på att det fortfarande kan vara lite sega ben runtom i truppen så håller jag mig till den raka tvåan. Sverigeseger ger 1.90 hos Nordicbet och jag räknar kallt med att sverige vinner det 8 av 10 gånger, vilket gör det till ett jättebra spel.

På spelarsidan så tror jag att Sveriges fart kommer att göra så att Tre Kronor får spela väldigt mycket powerplay idag. Vi får 5.50 gånger pengarna av Nordicbet om Erik Karlsson gör mål, vilket är väldigt spelvärt med tanke på hur jag förutser matchbilden. Mårts kommer vilja ha igång honom och han kommer få mycket tid i pp. Att han gör fler än 1 poäng ger 4.50 hos Betsafe, vilket även det är väldigt spelvärt av samma anledning.

Matchen startar klockan 18:00 svensk tid, vilket är alldeles lagom starttid. Man hinner få maten hemkörd, biran kyld och och du hinner slänga in lite slaskiga kombinationsspel inför damernas half-pipe.

PS: Såg någon som hade fått en artikel i tidningen för att han tog semester under OS. På något sätt ville de få det att framstå som märkligt. Det är väl så långt ifrån märkligt man kan komma. Det som är märkligt är att spendera sin semester i en hussvagn 3 kilometer utanför Ullared för chansen att få en bild med något mongo som jobbar på gekås.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.